Veelgestelde vragen

Hier vind je alle veelgestelde vragen over de bundel, auteur, retouren, annuleren, betaling en verzending. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met simon@defusie.nl.

Over Defusie en de auteur

Van wie is Defusie?

Defusie is geschreven, ontworpen en uitgebracht door freelance ontwerper, fotograaf en schrijver Simon van Acht. Meer informatie over de auteur vind je hier.

De bundel is mede mogelijk gemaakt met de hulp en expertise van Ruben Beijl (taalredactie) en Ayla Maagdenberg (fotograaf).

Hoe is Defusie ontstaan?

Defusie is geschreven door Simon van Acht en ontstaan vanuit de behoefte om zijn gedachten en emoties beter te leren begrijpen en verwerken. Een manier om thuis te komen bij zichzelf. Defusie is een tastbare uiting van zijn persoonlijke ontdekkingsreis.

Retourneren, annuleren en betaling

Waar is mijn pakketje?

Je pakketje wordt verzonden via PostNL. Zodra je hebt besteld ontvang je een Track & Trace code per e-mail. Hiermee kun je inzien waar je pakketje is en wanneer deze geleverd wordt op het afleveradres. Ben je jouw Track & Trace code kwijt of heb je die niet ontvangen? Stuur dan een mail naar simon@defusie.nl met je ordernummer.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je bestelling wordt geplaatst zodra je hebt betaald met iDeal of PayPal. Wil je liever achteraf betalen? Stuur dan een mail naar simon@defusie.nl met al je gegevens.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja. Als je via internet een aankoop doet mag je net zoals in een gewone winkel eerst beoordelen of je het product wilt houden. Daarvoor geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Binnen die termijn kun je laten weten of je van de koop afziet en heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Wil jij jouw bestelling retourneren? Mail dan naar simon@defusie.nl met als onderwerp ‘Retour’, samen met je ordernummer en naam.

Zodra je bestelling retour is ontvangen krijg je binnen 7 dagen je geld terug.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling alleen annuleren als deze nog niet is verzonden. Wil jij jouw bestelling annuleren? Mail dan je ordernummer en naam naar simon@defusie.nl met als onderwerp ‘Bestelling annuleren’. Zodra je annulering is verwerkt krijg je binnen 7 dagen je geld terug.